Dunántúli Napló

2017. február 20. (hétfő)
Aladár, Álmos

Grátisz

2010. május 7. 11:24
Péntekenként 34 ezer példányban megjelenő, az olvasók számára ingyenes hirdetési és információs hetilap. Az olvasó megismerheti a lapból a következő egy hét kulturális és szórakoztató programjait, az előttünk álló hétvége és hét eleje várható időjárási előrejelzéseit.

A Grátisz egy országos hálózat része, tartalmát szerkesztőségünk állítja elő. A terjesztést a Népújság Kft. saját hálózata végzi, így például a megyeszékhely közigazgatási területén az is biztosított, hogy csütörtökön 16 óráig a postaládába kerüljön a Grátisz.

Az aktualitások mellett visszatérő rendszerességgel találhat benne állatbarát rovatot, zenei, színházi, irodalmi vagy egészségügyi témákat, bölcsességeket, felnőtteknek és gyerekeknek szóló pályázati felhívásokat, játékokat, mellette pedig különböző nyereményekért fejthet keresztrejtvényeket is.

A hirdetési kínálat sokrétű, szinte minden területet felölelő, a hirdető partnerek számára az év során többször ajánlunk fel tematikus oldalt (egészség, iskolakezdés, esküvő, stb.).

vissza
  • A+
  • A-
  • P