Dunántúli Napló

2017. február 20. (hétfő)
Aladár, Álmos

Beol.hu

2010. május 7. 11:23
Hírportálunkat 2004-ben alapította kiadónk, a Népújság Kft., s mára az online lap a Békés megyei gazdasági-társadalmi-kulturális élet meghatározó médiumává vált.

A Beol.hu alapvetően információs és közösségi lapként határozza meg magát, azaz a klasszikus médiatevékenység korlátait kibővítve teret kívánunk adni a — főként Békés megyei — internetes közösség kreativitásának.

Az információs és közösségi lap igazi internetes néplaphoz méltóan lefedi a teljes internetező kereskedelmi célcsoportot, azaz főként a 19 és 49 év közöttiek látogatják meg naponta több alkalommal. Felmérések szerint ők teszik ki a törzslátogatók gerincét, azonban jelentős számban akadnak látogatóink a tinédzser (főként 14-18), illetve az 50-60-as korosztályokból is.

Látogatottságunkat folyamatosan monitorozza a Median közvélemény-kutató társaság által működtetett Webaudit.hu, mely jelenleg az online médiapiac legfontosabb webstatisztikai szolgáltatása. A Webaudit adatai szerint az elmúlt öt esztendőben a Beol.hu megsokszorozta látogatottságát, az évenkénti növekedés mintegy 50 százalékos. Jelenleg, 2010 első negyedévében a napi látogatottság meghaladja a 15-20 ezret, míg az oldalletöltések száma 250 ezer és 500 ezer között mozog naponta.

Ha Ön az átlagnál kvalifikáltabb, jobb anyagi körülmények közt élő, a helyi közösség iránt érdeklődő, döntéselőkészítésben és -hozatalban résztvevő célcsoportot kívánja megszólítani, a Beol.hu-n célszerű elhelyeznie üzeneteit, hirdetéseit.

vissza
  • A+
  • A-
  • P